top of page

Děkujeme za další rok Změny k lepšímu

Společné setkání lídrů a lídryň, kteří pohání Změnu k lepšímu, proběhlo ve čtvrtek 5. května. Akce s názvem Rok Změny spojila u příležitosti dvou let fungování dohromady tým, členy i podporovatele našeho spolku. Program setkání v krásných prostorách Impact Hub Praha na Vinohradech byl nabitý. Představili jsme novinky i plány Změny k lepšímu, přivítali nové členy a užili si příjemný slavnostní večer! 🥂


Co bylo na programu?

Oficiálně jsme představili ESG Akademii - studijní program Změny k lepšímu zaměřený na malé a střední podniky, které chtějí začít plnit ESG kritéria, i velké firmy a jejich dodavatelské řetězce. Děkujeme expertům a expertkám, kteří vystoupili a představili svou tematickou část.


Došlo i na projekt Green Deal², který vyústí ve společnou pozici Změny k lepšímu a českého udržitelného a progresivní byznysu. Co máme nyní před sebou popsala Kateřina Davidová z Centrum pro dopravu a energetiku a Ondráš Přibyla z Fakta o klimatu.


Vstoupili jsme do další etapy Změny k lepšímu a oslavili dosavadní úspěchy. Včetně nových členů, benefitů pro členy a společných plánů!


Děkujeme, že jste součástí a poháníte Změny k lepšímu! A vzhůru do dalších společných let.


Děkujeme také Impact Hub Praha, Climate-KIC a Centrum pro dopravu a energetiku za podporu celé akce!




bottom of page