top of page

Nový newsletter Green Deal²

Do emailových schránek desítek členů Změny k lepšímu jsme vyslali první vydání newsletteru s názvem Green Deal².


Newsletter, který se věnuje zelené transformaci, bude informovat, vzdělávat a také aktivizovat členy. Vytvoříme totiž společnou pozici Změny k lepšímu a českého progresivního a udržitelného byznysu. Tu následně předložíme představitelům státní správy v rámci českého předsednictví Radě EU, kterého se ČR ujme od 1. července 2022.


Online měsíčník je určen všem, kdo se ve firmách a organizacích věnují zelené transformaci, sustainability managementu, public affairs, legislativě nebo jsou ve vedoucích pozicích. Budeme ho posílat jednou za 4 týdny a vždy ho naplníme aktualitami, důležitými událostmi i výukovými materiály na téma zelené transformace.


Na přípravě obsahu spolupracujeme s experty a expertkami z:

→ Corporate Leaders Group

Děkujeme!


Jste z některé z členských firem, jako je IKEA, České spořitelna, Cyrkl, Carboneg, Skanska, Autonapůl, JIC, Glopolis, PwC a další, ale newsletter vám nedorazil? Napište nám na tomas.malchus@klepsimu.cz, zařadíme vás do databáze.


Chcete Green Deal² také odebírat, ale nepatříte mezi členy Změny k lepšímu? Čas to napravit! Další benefity členství a přihlášku najdete na webu tady.

bottom of page