top of page

Změna k lepšímu se mění k lepšímu

Přestavěli jsme Změnu k lepšímu na platformu pro společnou práci na prosazování udržitelnosti v byznysu i legislativě. A také na místo pro přirozené navazování partnerství a sdílení vědomostí a zkušeností:


1. Akční týmy

Původní pracovní skupiny soustředíme do 10 akčních týmů kolem prioritních opatření z Našeho plánu. Každý 5-10členný tým má vlastní pracovní kanál, ve kterém řeší konkrétní postup při prosazování opatření a organizuje svou práci. Jednotliví vedoucí právě sestavují svoje týmy, neváhejte se jim ozvat!


2. Kmen udržitelnosti

Veškerou komunitní diskuzi přesouváme ze Slacku na LinkedIn do skupiny Kmen udržitelnosti. Budujte osobní značku, ale dávejte komunitě víc, než si berete. Sdílejte články, infografiky nebo podcasty, podněcujte diskuzi, pořádejte vlastní akce exkluzivně pro komunitu a sbírejte zpětnou vazbu na vaše projekty.


Staňte se členem nebo patronem Změny k lepšímu a využijte plný potenciál platformy.


Zapojte se 💻

Hledáme někoho, kdo umí dobře psát a zajímá ho veškeré dění ve Změně k lepšímu. Bude sledovat aktivity uvnitř komunity a informovat o tom ostatní čtivými texty jako například 10 startupů, které změní Česko k lepšímu, 5 inovací, které zachrání vodu, nebo 3 zákony, pro které musí hlasovat každý poslanec. Pokud máte zájem, nebo o někom víte, ozvěte se, prosím, Lukášovi.



bottom of page