top of page

Pozvánka: konference Udržitelnost v e-commerce

Jak si najít cestu k udržitelnosti v e-commerce? Jak vyřešit financování, balení zásilek a firemní kulturu celkově?

Pod pokličku eshopů vás nechá nahlédnout konference Udržitelnost v e-commerce. Ve čtvrtek 2. června zde vystoupí i tváře, které znáte ze Změny k lepšímu. Barbora Geršlová z IKEA (přečtěte si o ní v našem seriálu Ženy změny), Petr Vítek z Impact Hubu a Dan Heuer z Fair Venture, kteří zasedají i v naší dozorčí a správní radě (jejich hlasy znáte z Dobrých zpráv - díl s Petrem, díl s Danem), Miroslav Kundrata, spoluzakladatel Nadace Partnerství, nebo Prokop Čech, analytik z české průkopnické energetické společnosti Nano Energies.


Chyťte své místo ještě dnes a dorazte 2. června v 9:30 do 4. patra budovy Máj v Praze. Budeme se na vás těšit jako jeden z hrdých partnerů akce, kterou pořádá Heuréka a organizuje M-Ocean ✌🏻. Podrobnosti na webu akce 👉🏻 https://event.heureka.group/cs


P.S.: Věnujete se udržitelnosti a chtěli byste dát světu více vědět o tom, jak se vám to daří? Přidejte se mezi nás a staňte členem Změny k lepšímu. Naše členy rádi a hrdě vysíláme na akce, kterých jsme partneři, šířit zelené know-how a udržitelnou inspiraci.

bottom of page