top of page

Mastermind pro udržitelný byznys: Social (reportáž)

Duben, ještě tam budem! A my jsme byli opět myšlenkami u ESG kritérií, a to již na druhém mastermind setkání s členy Změny k lepšímu. Tentokrát jsme se zaměřili na společenské otázky. Například jak správně ve firmě nastavit systém odměňování zaměstnanců? Jak dosáhnout skutečné diverzity na vyšších manažerských pozicích? Nebo jaké služby spadající do ranku “social” mohou firmy svým klientům nabízet a navíc jim přinesou byznysové příležitosti?

Mastermind setkání vedl zkušený facilitátor Ondřej Durkáč z Q Designers. Setkala se inspirativní skupina z organizací Kokoza, PwC, JIC, CIRAA či Bureau Veritas. Další setkání proběhne 11.5. 2022 od 13.00 do 16.00 opět v Impact Hubu K10 na Vinohradech. Zaměříme se na Governance (řízení a vedení firem) a tím uzavřeme trojici kritérií ESG.


Mastermind pro udržitelný byznys je pouze pro členy Změny k lepšímu a po předchozí rezervaci.


Máte zájem se účastnit dalšího mastermindu, ale ještě nejste členem Změny k lepšímu? Staňte se jím! Členství nese další výhody a přihlášku můžete podat jednoduše online. Nebo se ozvěte Lukáši Rolfovi (lukas.rolf@klepsimu.cz). Více informací a benefity členství najdete zde. ◀️


Už členem jste, ale nemůžete najít pozvánku a chtěli byste se mastermindu zúčastnit? Nebo máte otázku? Napište Jitce Rýzner Pánkové (jitka.pankova@klepsimu.cz).


ESG se věnujeme na více úrovních. Již brzy bude spuštěna ESG Akademie pro malé a střední podniky, o které se můžete dočíst tady.



bottom of page